Lil Mosey

Lil Mosey Suomeen helmikuussa

Yhdysvaltalainen rap-artisti Lil Mosey saapuu Suomeen The Circukseen 17. helmikuuta. Liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen perjantaina 29.11.

Lil Mosey on julkaissut juuri uuden albumin Certified Hitmaker, ja yhteensä 14 biisiä sisältävältä albumilta löytyy muun muassa hittisingle Stuck In A Dream ft. Gunna, joka on kohonnut Yhdysvalloissa Spotifyn listasijalle 9 ja myös Suomen Top 100 -listalle.

17-vuotias Lil Mosey, oikealta nimeltään Lathan Moses Echols, aloitti musiikin tekemisen kolme vuotta sitten lataamalla ensimmäisen kappaleensa musiikkipalvelu Soundcloudiin. Yleisön tietoisuuteen hän nousi vuonna 2018 julkaistulla biisillään Pull Up, joka toi artistille levytyssopimuksen Interscope Recordsin kanssa.

Läpimurtonsa Lil Mosey kuitenkin teki myöhemmin samana vuonna kappaleella Noticed, joka kohosi Billboardin Hot 100 -listalle ja on kerännyt myös Suomessa kultarajan ylittävät 3 miljoonaa kuuntelukertaa. Lil Mosey julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa Northsbest, jonka myötä hän oli mukana räppäri Juice WRLD:n Yhdysvaltojen kiertueen lämmittelijänä.

Lil Mosey somessa:
Facebook: www.facebook.com/LilMoseyMusic
Instagram: www.instagram.com/lilmosey
Twitter: www.twitter.com/lilmosey