Hotellisuositukset

HOTELLISUOSITUKSET

All Things Liven asiakkaana olet oikeutettu 20% alennukseen päivän joustavasta hinnasta koodilla PROALLTHINGS seuraavissa hotelleissa: Hotel Kämp, Klaus K Hotel sekä Hotel St. George.

Alennus on voimassa konserttipäivänä, konserttia edeltävänä, sekä konsertin jälkeisenä päivänä seuraavien konserttien kohdalla:

Varaukset Kämp Collection Hotelsin sivujen kautta www.kampcollectionhotels.com tai myyntipalvelusta:

  • puhelimitse 020 770 4705
  • sales@kampcollection.com

 

Kämp Collection Hotels sopeuttaa toimintaansa koronavirustilanteen johdosta –

Hotel Kämp ja GLO Hotel Kluuvi pysyvät auki

Maailmanlaajuisen COVID-19-epidemian takia myös hotelliryhmä Kämp Collection Hotels sopeuttaa toimintaansa. Ryhmän kymmenestä hotellista kahdeksan sulkee toistaiseksi ovensa keskiviikkoon 1.4.2020 mennessä. Suomen ikonisin hotelli Hotel Kämp sekä naapurissa toimiva GLO Hotel Kluuvi pysyvät auki.

“Tärkeimpänä tavoitteenamme on luonnollisesti turvata sekä oman henkilökuntamme että asiakkaidemme terveys, mutta mahdollistaa myös toimintamme jatkuminen kriisin jälkeen. Emme anna kaikesta huolimatta periksi, vaan aiomme pitää Hotel Kämpin ja GLO Hotel Kluuvin ovet auki niin pitkään kuin mahdollista. Uskomme, että ala toipuu tästä kriisistä ja kun sen aika on, haluamme olla valmiina ja kykeneviä toimimaan”, kertoo Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtaja Laura Tarkka.

Kämp Collection Hotels on pitänyt 20.3.2020 yhteistoimintaneuvottelut, joiden seurauksena ketjun henkilöstö voidaan lomauttaa enintään 90 päivän ajaksi. Neuvottelut koskivat koko noin 600 hengen henkilöstöä. Ryhmän toistaiseksi suljettavat hotellit ovat GLO Hotel Airport, GLO Hotel Sello, GLO Hotel Art, Klaus K Hotel, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian ja Hotel St. George. Sulku koskee myös näiden hotellien ravintola- ja muita tukitoimintoja.

”Hotel Kämp ei ole koko sen toiminnallisen historiansa aikana sulkenut oviaan vaan se pysyi auki myös sotavuosia toimien sairaalana ja lehdistön ulkomaan kirjeenvaihtajien tukikohtana. Näitä perinteitä kunnioittaen pidämme Kämpin ovet avoinna myös tämän kriisin keskellä ja varmistamme, että pystymme tarjoamaan laadukasta majoitusta ja muita palveluita niille, joiden on matkustettava tässäkin tilanteessa. Kämpin sisarhotelli GLO Hotel Kluuvi sijaitsee vain kivenheiton päässä Kämpistä ja siksi on luonnollista, että valitsimme sen toiseksi hotelliksi, joka jää palvelemaan asiakkaitamme pahimman ajan yli”, jatkaa Laura Tarkka.

Molemmissa auki pysyvissä hotelleissa sekä näiden ravintoloissa tehdään mittavat järjestelyt, jotta henkilökunta tai asiakkaat eivät altistu viruksille.