Adam Lambert The Velvet Tour - 12.09. Helsinki, Jäähalli

Osta liput
Nyt myynnissä
12 syys 2020
Konsertti 12 syys 2020
Tapahtumapaikan tiedot Jäähalli
Kaupunki Helsinki

Megasuosittu Adam Lambert konsertoimaan Suomeen syksyllä!

Ympäri maailman jättisuosioon noussut laulaja Adam Lambert saapuu konsertoimaan Suomeen syyskuussa. Tämä nykyisestä Queen-yhtyeen kokoonpanosta tunnettu artisti nähdään Helsingin Jäähallissa 12. syyskuuta. Konsertin liput maksavat alkaen 63,50 euroa, ja ne ovat nyt myynnissä Lippupisteeseen. Myös Tiketissä on myynnissä permantolippuja.

Adam Lambert juhlistaa ympäri Eurooppaa ulottuvalla soolokiertueellaan maaliskuussa ilmestyvää Velvet-albumiaan. Siitä on jo julkaistu Roses-niminen single, jolla on mukana myös Nile Rodgers.

The Velvet -kiertue alaa Manchesterista, Isosta-Britanniasta, 30. elokuuta Manchester Pride -festivaalilta ja jatkuu Lontoon Wembley Arenan kautta Keski-Euroopasta syyskuussa Helsinkiin.

Vuonna 1982 syntynyt Lambert nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2009 American Idol -TV-ohjelman myötä. Myöhemmin samana vuonna hän julkaisi debyyttialbuminsa For Your Entertainment.

Kaiken kaikkiaan Lambertin albumeita on myyty ympäri maailman jo yli kolme miljoonaa ja singlejä yli viisi miljoonaa kappaletta. Soolouransa lisäksi hän on toiminut Queen-yhtyeen solistina vuodesta 2011.

Hotellisuositukset

All Things Liven asiakkaana olet oikeutettu 20% alennukseen päivän joustavasta hinnasta koodilla PROALLTHINGS seuraavissa hotelleissa: Hotel Kämp, Klaus K Hotel sekä Hotel St. George.

Alennus on voimassa konserttipäivänä, konserttia edeltävänä, sekä konsertin jälkeisenä päivänä seuraavien konserttien kohdalla:

Varaukset Kämp Collection Hotelsin sivujen kautta www.kampcollectionhotels.com tai myyntipalvelusta:

  • puhelimitse 020 770 4705
  • sales@kampcollection.com