David Cook & Kris Allen - On The Rocks, Helsinki - 1.9.2020

Osta liput
Nyt myynnissä
01 syys 2020
Konsertti 01 syys 2020
Tapahtumapaikan tiedot On The Rocks
Kaupunki Helsinki

American Idol voittajat yhteiskeikalle Suomeen

American Idol voittajat yhteiskeikalle Suomeen. Keikka siirtyy, uusi konserttipäivä on 1.9.2020!

Euroopan kiertueella myös Suomeen saapuvat David Cook ja Kris Allen ovat molemmat American Idol kilpailun voittajia. David Cook voitti 7. American Idol tittelin kun taas Kris Allen oli 8. kauden voittaja.

Kris Allen on Arkansasin osavaltiosta kotoisin oleva amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä. Yliopisto-opiskelut kesken jättänyt Kris halusi ammattimuusikoksi, joten hän teki päivät töitä urheilukenkäkauppiaana ja illat esiintymällä Little Rockissa ja Fayettevillessä.

Texasin osavaltiossa syntynyt David Cook on pienestä saakka laulanut ja esiintynyt koulun toiselta luokalta saakka. David kävi koulunsa loppuun University Of Central Missourissa josta hän valmistui graafisen suunnittelun linjalta.

Suomessa kaksikko esiintyy akustisesti 1.9. Helsingin keskustassa sijaitsevassa On The Rocksissa. Lippuja on rajoitetusti. Ennakkoon voi myös ostaa meet & greet lippuja joilla pääsee tapaamaan Davidin ja Krisin.

American Idol voittajat:
KRIS ALLEN & DAVID COOK
1.9.2020 – Helsinki, On The Rocks

Meet & Greet lippu – 105€ + palvelumaksu
Peruslippu – 25€ + palvelumaksu

David Cook & Kris Allenin konsertin uusi päivämäärä on 1.9.2020, Helsingin On The Rocksissa. Vanhat liput käy sellaisenaan / olethan ongelmatilanteissa yhteydessä TIKETTIin.

Mikäli uusi päivä ei käy, liput on mahdollista palauttaa 1.5. mennessä olemalla yhteydessä Tikettiin.