Hellfire 2020 Tour - 19.12.2020 Olympia, Tampere

Osta liput
Nyt myynnissä
19 joulu 2020
Konsertti 19 joulu 2020
Tapahtumapaikan tiedot Olympia
Kaupunki Tampere

Hellfire-metallifestivaali joulukuussa Tampereelle!

Joulukuun puolivälissä käynnistyy kolmella paikkakunnalla ympäri Suomen todellinen metallikansan suurjuhla, kun Hellfire– Metal Festival On Tour -tapahtuma valtaa Helsingin, Oulun ja Tampereen.

Tämän joulukuisen metallifestivaalin Tampereen osuus pidetään 19. joulukuuta Tampereen Olympia-korttelissa.

– Haluamme tukea kotimaista metalliskeneä järjestämällä turvallisen tapahtuman samaan aikaan, kun niin moni keikka on jouduttu peruuttamaan. Elävä musiikki on ihmisille tarpeen ja monet ovat isosti kaivanneet päästä katsomaan livemusaa. Toteutamme kaiken yhdessä bändien ja keikkapaikkojen kanssa niin vastuullisesti ja turvallisesti, kuin se näinä aikoina suinkin on mahdollista, toteaa festivaalin promoottori Toni Törrönen.

Hellfire – Metal Festival On Tour -tapahtumassa nähdään joka kaupungissa viisi kovaa kokoonpanoa maamme metallimusiikin huipulta, joista Rytmihäiriö, Kalmah, Brymir ja Dead Shape Figure joka paikkakunnalla sekä …and Oceans Helsingissä ja Wolfheart Oulussa ja Tampereella.

Festivaalin yhtyeistä ”surmacorea” soittava Rytmihäiriö on ollut toiminnassa jo yli 30 vuoden ajan ja on julkaissut kaikkiaan seitsemän studioalbumia. Kalmahin viimeisin albumi on vuodelta 2018, ja yhtye on hankkinut itselleen vakiintuneen ihailijakunnan melodisen death metalin hiteillään. Vuonna 2006 perustettu Brymir täyttää festivaalin ohjelmistoa epic/orchestral metal -musiikillaan ja helsinkiläinen Dead Shape Figure omintakeisella melodisella death metal -soitollaan.

Oulussa ja Tampereella lavalle nouseva Wolfheart julkaisi viimeisimmän albuminsa, Wolves of Karelia, tämän vuoden alussa.

Kaikki Hellfire – Metal Festival On Tour -tapahtuman esityspaikat korostavat noudattavansa voimassa olevia koronarajoituksia tarkoin. Club Teatriassa puolestaan yleisökapasiteetti on laskettu puoleen. Lisäksi yleisön oleskelutilat on jaettu siellä 500 hengen lohkoihin, joissa on omat wc:t, myyntipisteet ja henkilökunta. Tampereella Olympiassa on niin ikää vähennetty asiakaspaikkoja, lisäksi siellä on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella.

Tapahtuman järjestäjät: All Things Live Finland ja Loose Mind Productions.