Steve Hackett - 19.10.2020 Kulttuuritalo, Helsinki

Osta liput
Nyt myynnissä
19 loka 2020
Konsertti 19 loka 2020
Tapahtumapaikan tiedot Kulttuuritalo
Kaupunki Helsinki

Genesis-legenda Steve Hackett Suomeen lokakuussa!

Genesis-yhtyeen legendaarinen kitaristi Steve Hackett saapuu konsertoimaan Suomeen lokakuussa. Hackett esiintyy yhtyeineen Helsingin Kulttuuritalolla maanantaina 19.10. Konsertin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa sekä Tiketissä 59 euron hintaan.

Steve Hackett oli mukana Genesiksen historiallisessa kokoonpanossa 1970-luvulla yhdessä Peter Gabrielin, Phil Collinsin, Tony Banksin ja Mike Rutherfordin kanssa. Hän on taiturimainen kitaristi mutta myös monien legendaaristen laulujen säveltäjä. Hackett on tullut erityisesti tunnetuksi monipuolisesta osaamisestaan, joka ei ole rajoittunut pelkästään rock-musiikkiin vaan on ulottunut myös klassiselle puolelle ja jazziin.

Genesiksessä Steve Hackettin soitto tuotti yhtyeelle useita sen ikimuistettavimpia sävelmiä, kuten akustisen tunnelman Horizons ja Blood on the Rooftops -kappaleissa sekä dramaattiset rock-soolot Firth of Fifth ja Fountain of Salmacis -levytyksissä. Hackett on myös tuonut merkittävän lisän kitaransoittoon kehittämällään “täppäyksellä”, jossa oikean käden sormilla painellaan kitaran kieliä otelautaa vasten siten, että saadaan aikaan säveliä. Tätä käytetään erityisesti nopeatempoisessa soitossa sähkökitaralla.

Steve Hackettin sooloura on ollut menestyksentäyteinen. Hän on konsertoinut ympäri maailman ja myynyt lukuisia kultalevyjä kaikkialla. 1980-luvulla hän teki hitiksi nousseen Cell 151 –kappaleen, ja perusti GTR-nimisen yhtyeen entisen Yes- ja Asia-yhtyeiden kitaristin Steve Howen kanssa.

Hackettin viimeisin, ja samalla hänen 25. albuminsa, on tammikuussa ilmestynyt At the Edge of Light. Suomeen hän saapuu lokakuussa ohjelmistolla, jossa kuullaan musiikkia erityisesti Genesiksen vuoden 1977 live-levytykseltä Seconds Out, mutta myös muita yhtyeen ja Hackettin legendaarisia kappaleita.

Hotellisuositukset

 

All Things Liven asiakkaana olet oikeutettu 20% alennukseen päivän joustavasta hinnasta koodilla PROALLTHINGS seuraavissa hotelleissa: Hotel Kämp, Klaus K Hotel sekä Hotel St. George.

Alennus on voimassa konserttipäivänä, konserttia edeltävänä, sekä konsertin jälkeisenä päivänä seuraavien konserttien kohdalla:

Varaukset Kämp Collection Hotelsin sivujen kautta www.kampcollectionhotels.com tai myyntipalvelusta:

  • puhelimitse 020 770 4705
  • sales@kampcollection.com