Zakk Sabbath – The Circus, Helsinki

Osta liput
Nyt myynnissä
09 helmi 2020
Konsertti 09 helmi 2020
Tapahtumapaikan tiedot The Circus
Kaupunki Helsinki

Rock-legendojen kokoonpano Zakk Sabbath Suomeen helmikuussa!

Kolmesta rock-musiikin legendasta koostuva Zakk Sabbath -yhtye saapuu konsertoimaan Suomeen helmikuussa. Kitaristi-laulaja Zakk Wylden, basisti Blaskon ja rumpali Joey Castillon muodostama Zakk Sabbath nähdään The Circuksessa, Helsingissä 9. helmikuuta. Lisäksi lavalle nousee lämmittelijänä DJ Matt Stocks.

Zakk Sabbath vie yleisönsä Black Sabbathin musiikin maailmaan. Sen jäsenistä Zakk Wylde on vaikuttanut mm. Black Label Societyssä ja Ozzy Osbournen kokoonpanossa. Basisti Blasko on puolestaan soittanut niin Ozzy Osbournen kokoonpanossa kuin Rob Zombien yhtyeessä. Joey Castillo on tuttu mm. Danzigista ja Queens of The Stone Agesta.

Konsertti juhlistaa Black Sabbathin debyyttialbumia, jonka ilmestymisestä tulee kuluneeksi helmikuussa 50 vuotta. Tätä levyä on usein kutsuttu yhdeksi heavy metallin historian merkittävimmiksi albumiksi. Black Sabbathia ei enää ole, mutta Zakk Sabbath on noussut sen musiikin esittäjien selväksi ykkösnimeksi.
Zakk Sabbath on jo levyttänyt Vertigo-nimisen albumillisen Black Sabbathin musiikkia. Live-DVD ja -albumi julkaistaan helmikuussa, mutta tämä rajoitettu painos myytiin ennakkoon loppuun muutamassa tunnissa viime vuonna.

Yhtyeen Helsingin-konsertti on samalla heidän Euroopan-kiertueensa aloitus. Suomesta Zakk Sabbath jatkaa Viroon, Puolaan, Isoon-Britanniaan, Ranskaan ja Hollantiin.