Billy Ocean - 2.5.2021 Helsinki, Kulttuuritalo

Osta liput
Nyt myynnissä
02 touko 2021
Konsertti 02 touko 2021
Tapahtumapaikan tiedot Kulttuuritalo
Kaupunki Helsinki

Rhythm and blues -legenda Billy Ocean Suomeen toukokuussa!

Rhythm and blues -laulajien menestyksekkäimpiin laulajiin lukeutuva Billy Ocean saapuu konsertoimaan Suomeen toukokuussa.

Tämä legendaarinen artisti nähdään Helsingissä, Kulttuuritalossa 2. toukokuuta. Konsertin ovat myynnissä Ticketmasterissa alkaen 59 €.

Billy Ocean tuo Suomeen One World Hits -kiertueensa, eli yleisölle on luvassa kokoelma hänen menestyksekkäimpiä laulujaan, kuten Carribean Queen, Suddenly, Loverboy, Red Light Spells Danger, Get Outta My Dreams, Get Into My Car, There’ll Be Sad Songs (To make You Cry) ja Love Really Hurts Without You.

Vuonna 1950 Trinidad & Togabossa syntynyt ja sittemmin Isoon-Britanniaan asettunut Ocean nousi koko maailman tietouteen 1970- ja 1980-lukujen vaihteessa monien menestyskappaleidensa myötä. Vuonna 1984 julkaistu Caribbean Queen nousi listaykköseksi monissa maissa ja toi hänelle myös uransa ensimmäisen Grammy-palkinnon.

Kaikkiaan Oceanin levyjä on myyty tähän mennessä jo yli 30 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja hän on menestynyt sekä laulajana että laulujen tekijänä. Tämä rhythm and bluesin mestari, alkuperäiseltä nimeltään Leslie Charles, innostui soulin rytmeistä Otis Reddingin ja Sam Cooken jalanjäljissä, mutta sai vaikutteita myös The Beatlesin ja The Rolling Stonesin kaltaisilta yhtyeiltä.

Billy Ocean on yhä ahkera konsertoija, ja tekee myös uutta musiikkia. Hänen viimeisin albuminsa on aiemmin tänä vuonna ilmestynyt One World.