David Cook & Kris Allen - On The Rocks, Helsinki - 14.10.2021

Osta liput
Muutama jäljellä
14 loka 2021
Konsertti 14 loka 2021
Tapahtumapaikan tiedot On The Rocks
Kaupunki Helsinki

Konsertti siirtyy uudelleen. Uusi päivämäärä on 14.10.2021.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle, on liput mahdollista palauttaa ostopaikkaan 4.4.2021 saakka. Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki.

Lipun myynti jatkuu Tiketissä.

American Idol voittajat yhteiskeikalle Suomeen

American Idol voittajat yhteiskeikalle Suomeen.

Euroopan kiertueella myös Suomeen saapuvat David Cook ja Kris Allen ovat molemmat American Idol kilpailun voittajia. David Cook voitti 7. American Idol tittelin kun taas Kris Allen oli 8. kauden voittaja.

Kris Allen on Arkansasin osavaltiosta kotoisin oleva amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä. Yliopisto-opiskelut kesken jättänyt Kris halusi ammattimuusikoksi, joten hän teki päivät töitä urheilukenkäkauppiaana ja illat esiintymällä Little Rockissa ja Fayettevillessä.

Texasin osavaltiossa syntynyt David Cook on pienestä saakka laulanut ja esiintynyt koulun toiselta luokalta saakka. David kävi koulunsa loppuun University Of Central Missourissa josta hän valmistui graafisen suunnittelun linjalta.

Suomessa kaksikko esiintyy akustisesti 14.10.2021 Helsingin keskustassa sijaitsevassa On The Rocksissa. Lippuja on rajoitetusti. Ennakkoon voi myös ostaa meet & greet lippuja joilla pääsee tapaamaan Davidin ja Krisin.

Meet & Greet lippu – 108,50 € / lippu
Peruslippu – 27,50 € / lippu