David Cook & Kris Allen - Von Krahl, Tallinna - 13.10.2021

Osta liput
Nyt myynnissä
13 loka 2021
Konsertti 13 loka 2021
Tapahtumapaikan tiedot Von Krahl
Kaupunki Tallinna

American Idol voittajat yhteiskeikalle Tallinnaan

American Idol voittajat yhteiskeikalle Tallinnaan.

Euroopan kiertueella myös Viroon saapuvat David Cook ja Kris Allen ovat molemmat American Idol kilpailun voittajia. David Cook voitti 7. American Idol tittelin kun taas Kris Allen oli 8. kauden voittaja.

Kris Allen on Arkansasin osavaltiosta kotoisin oleva amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä. Yliopisto-opiskelut kesken jättänyt Kris halusi ammattimuusikoksi, joten hän teki päivät töitä urheilukenkäkauppiaana ja illat esiintymällä Little Rockissa ja Fayettevillessä.

Texasin osavaltiossa syntynyt David Cook on pienestä saakka laulanut ja esiintynyt koulun toiselta luokalta saakka. David kävi koulunsa loppuun University Of Central Missourissa josta hän valmistui graafisen suunnittelun linjalta.

Virossa kaksikko esiintyy akustisesti 13.10.2021 Tallinnan Von Krahlissa. Lippuja on rajoitetusti. Ennakkoon voi myös ostaa meet & greet lippuja joilla pääsee tapaamaan Davidin ja Krisin.

Liput myy Piletilevi 27,90 € hintaan: https://www.piletilevi.ee/fin/liput/muusika/rock-ja-pop/david-cook--kris-allen-329759/