Hellfire 2021 Tour - 21.5.2020 Tapahtumakeskus Telakka, Helsinki

Osta liput
Nyt myynnissä
21 touko 2021
Konsertti 21 touko 2021
Tapahtumapaikan tiedot Tapahtumakeskus Telakka
Kaupunki Helsinki

Hellfire-metallifestivaali siirtyy toukokuulle!

Joulukuun puoliväliin suunniteltu Hellfire metallifestivaali siirtyy toukokuulle. Tuolloin kolmella paikkakunnalla käynnistyy Suomen todellinen metallikansan suurjuhla, kun Hellfire– Metal Festival On Tour -tapahtuma valtaa Helsingin, Oulun ja Tampereen.

Tämän toukokuisen metallifestivaalin Helsingin osuus pidetään 21. toukokuuta Tapahtumakeskus Telakalla.

– Haluamme tukea kotimaista metalliskeneä järjestämällä turvallisen tapahtuman samaan aikaan, kun niin moni keikka on jouduttu peruuttamaan. Elävä musiikki on ihmisille tarpeen ja monet ovat isosti kaivanneet päästä katsomaan livemusaa. Toteutamme kaiken yhdessä bändien ja keikkapaikkojen kanssa niin vastuullisesti ja turvallisesti, kuin se näinä aikoina suinkin on mahdollista, toteaa festivaalin promoottori Toni Törrönen.

Hellfire – Metal Festival On Tour -tapahtumassa nähdään joka kaupungissa viisi kovaa kokoonpanoa maamme metallimusiikin huipulta, joista Rytmihäiriö, Kalmah ja Brymir joka paikkakunnalla, Dead Shape Figure Helsingissä ja Tampereella sekä …and Oceans Helsingissä ja Wolfheart Oulussa ja Tampereella.

Festivaalin yhtyeistä ”surmacorea” soittava Rytmihäiriö on ollut toiminnassa jo yli 30 vuoden ajan ja on julkaissut kaikkiaan seitsemän studioalbumia. Kalmahin viimeisin albumi on vuodelta 2018, ja yhtye on hankkinut itselleen vakiintuneen ihailijakunnan melodisen death metalin hiteillään. Vuonna 2006 perustettu Brymir täyttää festivaalin ohjelmistoa epic/orchestral metal -musiikillaan ja helsinkiläinen Dead Shape Figure omintakeisella melodisella death metal -soitollaan.

Helsingissä nähtävä …and Oceans, solistinaan Finntrollistakin tuttu Vreth, on pohjanmaalainen black metal -kokoonpano, jonka viimeisin albumi, Cosmic World Mother, ilmestyi kuluvan vuoden keväällä.

Kaikki Hellfire – Metal Festival On Tour -tapahtuman esityspaikat korostavat noudattavansa voimassa olevia koronarajoituksia tarkoin. Tapahtumakeskus Telakka esimerkiksi kertoo kiinnittävänsä normaaliakin enemmän huomiota hygieniatoimiin ja noudattavansa kaikkia viranomaisten koronaohjeita.

Liput Hellfire Helsingin tapahtumaan ovat myynnissä Lippupisteessä.

Tapahtuman järjestäjät: All Things Live Finland ja Loose Mind Productions.