Hellfire 2021 Tour - 22.5.2020 Club Teatria, Oulu

Osta liput
Nyt myynnissä
22 touko 2021
Konsertti 22 touko 2021
Tapahtumapaikan tiedot Club Teatria
Kaupunki Oulu

Joulukuulle suunniteltu Hellfire-metallifestivaali siirtyy toukokuulle

Joulukuun puoliväliin suunniteltu Hellfire metallifestivaali siirtyy toukokuulle. Tuolloin kolmella paikkakunnalla käynnistyy Suomen todellinen metallikansan suurjuhla, kun Hellfire– Metal Festival On Tour -tapahtuma valtaa Helsingin, Oulun ja Tampereen.

Tämän toukokuisen metallifestivaalin Oulun osuus pidetään 22. toukokuuta Club Teatrialla.

– Haluamme tukea kotimaista metalliskeneä järjestämällä turvallisen tapahtuman samaan aikaan, kun niin moni keikka on jouduttu peruuttamaan. Elävä musiikki on ihmisille tarpeen ja monet ovat isosti kaivanneet päästä katsomaan livemusaa. Toteutamme kaiken yhdessä bändien ja keikkapaikkojen kanssa niin vastuullisesti ja turvallisesti, kuin se näinä aikoina suinkin on mahdollista, toteaa festivaalin promoottori Toni Törrönen.

Hellfire – Metal Festival On Tour -tapahtumassa nähdään joka kaupungissa viisi kovaa kokoonpanoa maamme metallimusiikin huipulta, joista Rytmihäiriö, Kalmah ja Brymir joka paikkakunnalla, Dead Shape Figure Helsingissä ja Tampereella sekä …and Oceans Helsingissä ja Wolfheart Oulussa ja Tampereella.

Dead Shape Figuren korvaaja ilmoitetaan Oulun tapahtumaan mahdollisimman pian.

Festivaalin yhtyeistä ”surmacorea” soittava Rytmihäiriö on ollut toiminnassa jo yli 30 vuoden ajan ja on julkaissut kaikkiaan seitsemän studioalbumia. Kalmahin viimeisin albumi on vuodelta 2018, ja yhtye on hankkinut itselleen vakiintuneen ihailijakunnan melodisen death metalin hiteillään. Vuonna 2006 perustettu Brymir täyttää festivaalin ohjelmistoa epic/orchestral metal -musiikillaan ja helsinkiläinen Dead Shape Figure omintakeisella melodisella death metal -soitollaan.

Oulussa ja Tampereella lavalle nouseva Wolfheart julkaisi viimeisimmän albuminsa, Wolves of Karelia, tämän vuoden alussa.

Kaikki Hellfire – Metal Festival On Tour -tapahtuman esityspaikat korostavat noudattavansa voimassa olevia koronarajoituksia tarkoin. Tapahtumakeskus Telakka esimerkiksi kertoo kiinnittävänsä normaaliakin enemmän huomiota hygieniatoimiin ja noudattavansa kaikkia viranomaisten koronaohjeita.

Liput Hellfire Oulun tapahtumaan ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Tapahtuman järjestäjät: All Things Live Finland ja Loose Mind Productions.