Phil Campbell & The Bastard Sons - 21.9.2021 On The Rocks, Helsinki

Osta liput
Nyt myynnissä
21 syys 2021
Konsertti 21 syys 2021
Tapahtumapaikan tiedot On The Rocks
Kaupunki Helsinki

Phil Campbell & The Bastard Sons esiintyy ensi vuoden syyskuussa Tampereella ja Helsingissä.

Vuosina 1984-2015 Motörheadissa kitaroinut Phil Campbell saapuu Suomeen syksyllä. Phil Campbell & The Bastard Sons -kokoonpano rockaa tiistaina 21. syyskuuta 2021 Helsingin On the Rocksissa.

Phil Campbell kokosi The Bastard Sons -yhtyeen Lemmy Kilmisterin kuoleman jälkeen vuonna 2016. Perheyritystyyppisessä bändissä vaikuttaa kolme Campbellin poikaa: Todd (kitara), Dane (rummut) ja Tyla (basso) sekä laulaja Neil Starr. Phil Campbell & The Bastard Sons on julkaissut EP:n, kiertänyt lukuisia festivaaleja ympäri Eurooppaa ja nähty samoilla lavoilla kuin vaikkapa Saxon ja Guns N’ Roses.

Phil Campbell julkaisi myös ensimmäisen sooloalbuminsa Old Lions Still Roar lokakuussa 2019. Levyn tuotti maestron poika Todd. Rock elää, potkii ja voi loistavasti, voidaan todeta syyskuussa 2021 Tampereella ja Helsingissä!

www.philcampbell.net
www.olympiakortteli.fi
www.rocks.fi

Konsertti siirtyy vuodella eteenpäin, konsertin uusi päivämäärä on 21.9.2021.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle, on liput mahdollista palauttaa ostopaikkaan 14.10.2020 saakka. Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki.

Lipunmyynti jatkuu normaalisti Tiketissä.