Phil Campbell & The Bastard Sons - 22.9.2021 Olympia-kortteli, Tampere

Osta liput
Nyt myynnissä
22 syys 2021
Konsertti 22 syys 2021
Tapahtumapaikan tiedot Olympia-kortteli
Kaupunki Tampere

Phil Campbell & The Bastard Sons

Motörhead-kitaristi Suomeen!

Phil Campbell & The Bastard Sons esiintyy syyskuussa Tampereella ja Helsingissä.

Vuosina 1984-2015 Motörheadissa kitaroinut Phil Campbell saapuu Suomeen syksyllä. Phil Campbell & The Bastard Sons -kokoonpano rockaa tiistaina 22. syyskuuta 2021 Tampereen Olympia-korttelissa.

Phil Campbell kokosi The Bastard Sons -yhtyeen Lemmy Kilmisterin kuoleman jälkeen vuonna 2016. Perheyritystyyppisessä bändissä vaikuttaa kolme Campbellin poikaa: Todd (kitara), Dane (rummut) ja Tyla (basso) sekä laulaja Neil Starr. Phil Campbell & The Bastard Sons on julkaissut EP:n, kiertänyt lukuisia festivaaleja ympäri Eurooppaa ja nähty samoilla lavoilla kuin vaikkapa Saxon ja Guns N’ Roses.

Phil Campbell julkaisi myös ensimmäisen sooloalbuminsa Old Lions Still Roar lokakuussa 2019. Levyn tuotti maestron poika Todd. Rock elää, potkii ja voi loistavasti, voidaan todeta syyskuussa Tampereella ja Helsingissä!

Nem Agency & All Things Live Finland Present:
Phil Campbell & The Bastard Sons (UK)
ti 22.9.2021 – Olympia-kortteli, Tampere

Liput alkaen 27,50€
Liput myynnissä Tiketissä.

www.philcampbell.net
www.olympiakortteli.fi
www.allthingslive.fi

Konsertti siirtyy vuodella eteenpäin, konsertin uusi päivämäärä on 22.9.2021.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle, on liput mahdollista palauttaa ostopaikkaan 14.10.2020 saakka. Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki.

Lipunmyynti jatkuu normaalisti Tiketissä.