Static–X - 12.9.2021 Tapahtumakeskus Telakka, Helsinki

Osta liput
Nyt myynnissä
12 syys 2021
Konsertti 12 syys 2021
Tapahtumapaikan tiedot Tapahtumakeskus Telakka
Kaupunki Helsinki

Static–X saapuu Helsinkiin!

Industrial metalin eittämättömiin legendoihin lukeutuva Static-X -yhtye saapuu konsertoimaan Suomeen ensi vuoden syyskuussa. Tämä ”evil discon” mestari nähdään Tapahtumakeskus Tealakalla, Helsingissä, 12. syyskuuta 2021. Konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä 49,50 euron hintaan.

Static-X juhlistaa Suomeen saapuvalla kiertueellaan yhtyeen huippumenestykseen nostanutta Wisconsin Death Trip -albumia, jonka ilmestymisestä on tullut kuluneeksi 20 vuotta. Samalla yhtye kunnioittaa sen perustajaa, Wayne Staticia, joka menehtyi traagisesti marraskuussa 2014.

– Tarjoamme yleisöllemme parhaan mahdollisen tunnelman vuodelta 1999, jolloin Wisconsin Death Trip -albumi ilmestyi. Luvassa on ultimaalista soittoa korkealta ja kovaa, korostaa yhtyeen basisti Tony Campos.

– Tiedämme, että porukoita kiinnostaa tietää, kuka on bändimme laulajana keikoilla. Pohdimme asiaa pitkään ja päädyimme lopulta siihen, että Waynea ei voi korvata kukaan ulkopuolinen. Hoidamme laulun siis itse, eli Tony ja kitaristimme Koichi sekä minä, toteaa yhtyeen rumpali Ken Jay.

Static-X julkaisi viimeisimmän albuminsa, Project Regeneration Vol. 1, heinäkuussa. Kyseessä oli yhtyeen ensimmäinen studioalbumi yhteentoista vuoteen. Albumilla on mukana myös aiemmin julkaisemattomia osuuksia edesmenneen Wayne Staticin nauhoituksista.