Céline Dion 22.8.2022 - Helsinki, Hartwall Arena

Osta liput
Muutama jäljellä
22 elo 2022
Konsertti 22 elo 2022
Tapahtumapaikan tiedot Hartwall Arena
Kaupunki Helsinki

Celine Dionin kiertue siirtyy vuoteen 2022

Celine Dionin Courage-maailmankiertue siirtyy vuoteen 2022. Alun perin kiertueen piti toteutua kuluvan vuoden aikana, mutta koronaviruksen leviäminen muutti suunnitelmat, ja Euroopan-kiertueen osuus siirtyy nyt alkamaan vuoden 2022 toukokuussa.

Helsinkiin Hartwall Arenaan suunnitellut kaksi loppuunmyytyä konserttia siirtyvät pidettäviksi 22. ja 23. elokuuta 2022.

Celine Dion ja hänen konserttitoimistonsa, Concerts West/AEG Presents, ilmoittavat asettavansa yleisönsä turvallisuuden ja terveyden etusijalle, ja siksi Courage-maailmankiertueen Euroopan-osuus siirtyy alkamaan Birminghamista 25. toukokuuta 2022. 

– Toivoimme kovasti, että olisimme päässeet näkemään teitä kaikkia jo tänä vuonna. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tilanteen muuttuminen paremmaksi kestääkin ennakoitua kauemmin. Onneksi kuitenkin rokotteet ovat tuomassa apua, ja odotan innolla päästä laulamaan teille kaikille. Pysykää terveinä ja nähdään pian, Celine Dion toteaa. 

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden konsertteihin, Jos uudet päivämäärät eivät sovi, voi liput palauttaa. Lisätietoja saa Ticketmasterin sivuilta www.ticketmaster.fi/tapahtumat.

Celine Dion: www.celinedion.com

Celine Dionin kiertue siirtyy vuoteen 2021

Celine Dionin Courage-maailmankiertue siirtyy vuoteen 2021. Alun perin kiertueen piti toteutua kuluvan vuoden aikana, mutta koronaviruksen leviäminen muutti suunnitelmat, ja Euroopan-kiertueen osuus siirtyy alkamaan vuoden 2021 maaliskuussa.

Helsinkiin Hartwall Arenaan suunnitellut kaksi loppuunmyytyä konserttia, 24. elokuuta ja 25. elokuuta, siirtyvät pidettäviksi 15. ja 16. kesäkuuta 2021.

Celine Dion ja hänen konserttitoimistonsa, Concerts West/AEG Presents, ilmoittavat asettavansa yleisönsä turvallisuuden ja terveyden etusijalle, ja siksi Courage-maailmankiertueen Euroopan-osuus siirtyy alkamaan Pariisista 19. maaliskuuta 2021 kattaen 32 kaupunkia ympäri mantereen 21. heinäkuuta saakka.

– Odotin pääseväni lavoille tämän vuoden aikana, mutta mikään ei ole tärkeämpää kuin kaikkien terveys ja turvallisuus, Celine Dion toteaa. – Koko maailma joutuu käymään parhaillaan läpi vaikeaa aikaa tuhoavan viruksen jyllätessä. Sydämeni on kaikkien niiden ihmisten puolella, jotka ovat joutuneet kärsimään. Tiedän, että pystymme lopulta selviämään tästä yhdessä. Ikävöin esiintymistä ja maltan tuskin odottaa päästä laulamaan taas teille kaikille. Pysykää terveinä ja nähdään pian, Celine Dion jatkaa.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden konsertteihin siten, että 24. elokuuta konsertin liput pätevät 15.6. konserttiin ja 25.8. konsertin liput 16.6.2021 konserttiin. Jos uudet päivämäärät eivät sovi, voi liput palauttaa viimeistään 3.8.2020. Lisätietoja saa Ticketmasterin sivuilta www.ticketmaster.fi/tapahtumat.