Wolfmother - 17.8.2022 Kulttuuritalo, Helsinki

Osta liput
Nyt myynnissä
17 elo 2022
Konsertti 17 elo 2022
Tapahtumapaikan tiedot Kulttuuritalo
Kaupunki Helsinki

Wolfmother konsertti siirtyy vuodella eteenpäin

Wolfmother konsertti siirtyy vuodella eteenpäin, Kulttuuritalon konsertin uusi päivämäärä on 18.8.2021.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle, on liput mahdollista palauttaa ostopaikkaan 19.8.2020 saakka. Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki.

Lipun myynti jatkuu Lippupisteessä, Tiketissä ja Ticketmasterissa.

Australialainen hard rock -suuruus Wolfmother Suomeen elokuussa!

Australialainen hard rock -suuruus Wolfmother saapuu konsertoimaan Suomeen elokuussa 2021. Tämä intensiivisistä ja taidokkaista live-esiintymisissään tunnettu yhtye nähdään Helsingin Kulttuuritalossa 18.8.2021.

Konsertin liput maksavat alkaen 48,50 euroa ja ne ovat myynnissä Lippupisteessä, Tiketissä ja Ticketmasterissa.

Wolfmother perustettiin Sydneyssä vuonna 2004, ja yhtyeen keskushahmona on sen karismaattinen solisti ja taiturimainen kitaristi Andrew Stockdale. Hänen lisäkseen yhtyeessä soittavat nykyisin rumpali Hamish Rosser ja basisti Brad Heald.

Yhtyeen ensilevy, Wolfmother, ilmestyi 2005, ja se nousi heti Australian listalla sijalle kolme. Rolling Stone -lehti nimesi sen jopa yhdeksi vuoden parhaista albumeista, ja sittemmin levyä on myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Nykyisin Wolfmotherilla on maailmanlaajuinen ihailijakuntansa, ja yhtye on nähty loppuunmyydyillä keikoilla ympäri maailman sekä suurilla festivaaleilla, kuten Coachellassa ja Lollapaloozassa.

Wolfmother soitti hurmokselliseksi kuvaillun keikkansa Provinssirockissa 2011. Nyt yhtye saapuu pitkän odotuksen jälkeen Helsinkiin elokuussa!