YES - The Album Series Tour 2022

Osta liput
Nyt myynnissä
31 touko 2022
Konsertti 31 touko 2022
Tapahtumapaikan tiedot Kulttuuritalo
Kaupunki Helsinki

Konsertti siirtyy ja vaihtaa paikkaa, uusi konserttipäivä on 31.5.2022, tapahtumapaikkana Kulttuuritalo. Jo ostetut liput käyvät uutena konserttipäivänä, lippukauppa ottaa yhteyttä lipun ostaneisiin. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa ostopaikkaan 23.5.2021 mennessä. 

YES

Proge-legenda YES Suomeen!

Progressiivisen rockin suurnimi, YES, saapuu konsertoimaan Suomeen. YES nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 31. toukokuuta 2022. Yhtye tuo maahamme The Album Series 2022 -kiertueen, jolla esitetään vuonna 1974 ilmestynyt Relayer-albumi kokonaisuudessaan sekä yhtyeen muita klassikoita.

The Album Series 2022 -kiertue on jatkoa vuoden 2018 juhlakiertueelle ja tuo Suomeen kokoonpanon, jossa soittavat Steve Howe (kitara), Alan White (rummut), Geoff Downes (koskettimet), Billy Sherwood (basso), Jon Davison (laulu) ja Jay Schellen (rummut ja perkussiot).

Konsertin ohjelmistossa olevalla Relayer-albumilla ovat muun muassa lähes 22 minuutin mittainen Gates Of Delirium sekä progressivista rockia ja jazzia yhdistelevä Sound Chaser.
– Odotamme todella paljon Relayer-albumimme esittämistä, toteaa Steve Howe. – Olemme jo soittaneet muutamissa konserteissamme The Gates Of Deliriumin, mutta nyt lisäämme ohjelmistoon myös albumin muut hienot biisit sekä tietysti suuren määrän muita klassikoitamme. Howe jatkaa.

Vuonna 1968 perustettu YES on yksi innovatiivisimmista ja vaikuttavimmista rock-historian yhtyeistä. Heidän 1970-luvun albuminsa The Yes Album, Fragile, Close to The Edge, Yessongs, Tales from Topographic Oceans, Relayer ja Going tor the One olivat musiikin monia genre-rajoja rikkoneita kokonaisuuksia niin tyyleiltään kuin sisällöiltään.

Kaikkiaan yhtyeen levyjä on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. YES on saanut kolme Grammy-palkintoa, ja se nimettiin vuonna 2017 Rock And Roll Hall Of Fameen.