26 loka 2020

Engelbert Humperdinckin uusi konserttipäivä on varmistunut.

Engelbert Humperdinckin uusi konserttipäivä on varmistunut.

Uusi ajankohta on 27.5.2021 klo 19 Helsingin Kulttuuritalolla.

Maailman menestyksekkäimpiin viihdelaulajiin lukeutuva Engelbert Humperdinck saapuu konsertoimaan Suomeen toukokuussa.

Liput Kulttuuritalon konserttiin ovat myynnissä ja liput myy Ticketmaster.

Release Me -hittinsä myötä ympäri maailman tunnetuksi tullut Humperdinck syntyi vuonna 1936 Intian Madrasissa alun perin Arnold George Dorsey -nimisenä. Hän esiintyi aluksi Gerry Dorsey -nimellä, mutta otti 1960-luvun puolivälissä taiteilijanimekseen näyttävämmän Engelbert Humperdinckin kopioituna myöhäisromantiikan ajan saksalaiselta säveltäjältä.Viime toukokuuksi Finlandia-taloon ja Tampere-taloon ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Kulttuuritalon konserttiin lukuun ottamatta PDF- ja mobiililippuja, joiden ostajiin Lippupisteen asiakaspalvelu on yhteydessä ensi vuoden alussa ja toimittaa tilalle uudet liput. Mikäli Sinuun ei olla oltu tässä tapauksessa yhteydessä 15.2.2021 mennessä, tarkista roskapostisi ja ole tarvittaessa yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun.

Kaikki tavalliset myyntipisteistä tai postitse ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen Kulttuuritalon konserttiin, eikä Sinun tarvitse tehdä niiden osalta mitään. Voit tulla Tampere-talon tai Finlandia-talon konserttien lippujen kanssa Kulttuuritaloon 27.5.2021 ja saat sieltä uudet paikkaliput vanhojen tilalle. Toimenpiteitä vaaditaan vain PDF- ja mobiililippujen omistajilta aiemmin kerrottujen ohjeiden mukaan.

Mikäli konsertin muutos ei itsellesi sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 15.12.2020 asti osoitteesta: https://web.lippu.fi/palautus tai voit lähettää tilausnumeron, tilinumeron ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Merkitse viestin otsikoksi "Engelbert Humberdinck lippupalautus" ja liitä viestiin mukaan tilausnumero, tilinumero ja yhteystietosi

Mikäli sinulla herää lipputilaukseen liittyviä kysymyksiä, olethan tarvittaessa yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun asiakaspalvelu@lippu.fi tai puh. 010 633 1030.

Puhelun hinta on kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min
Puhelun hinta on matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min
Palvelu on avoinna arkisin klo 10-14 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä).

Tervetuloa mukaan tähän ainutkertaiseen konserttiin Kulttuuritalolle 27. toukokuuta!