23 marras 2020

Hellfire -kiertue siirtyy toukokuulle.

Joulukuun puoliväliin suunniteltu Hellfire metallifestivaali siirtyy toukokuulle. Tuolloin kolmella paikkakunnalla käynnistyy Suomen todellinen metallikansan suurjuhla, kun Hellfire– Metal Festival On Tour -tapahtuma valtaa Tampereen 20.5. Helsingin 21.5. ja Oulun 22.5.2021. 

Hellfire – Metal Festival On Tour -tapahtumassa nähdään joka kaupungissa viisi kovaa kokoonpanoa maamme metallimusiikin huipulta, joista Rytmihäiriö, Kalmah ja Brymir joka paikkakunnalla, Dead Shape Figure Helsingissä ja Tampereella sekä …and Oceans Helsingissä ja Wolfheart Oulussa ja Tampereella.

Oulun tapahtuman artistikokoonpano kokee muutoksen, kun Dead Shape Figure ei pääse esiintymään Oulun Club Teatrialle 22.5. Dead Shape Figuren korvaaja ilmoitetaan Oulun tapahtumaan mahdollisimman pian.

Kaikki Hellfire – Metal Festival On Tour -tapahtuman esityspaikat korostavat noudattavansa voimassa olevia koronarajoituksia tarkoin. Tapahtumakeskus Telakka esimerkiksi kertoo kiinnittävänsä normaaliakin enemmän huomiota hygieniatoimiin ja noudattavansa kaikkia viranomaisten koronaohjeita.

Lippukaupat ovat yhteydessä lipun ostaneisiin ja mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa viimeistään 23.1.2021.