24 touko 2021

Indiepop-suuruus The Drums Suomeen joulukuussa!

Yhdysvaltalainen indiepop-suuruus, The Drums, saapuu konsertoimaan Suomeen kuluvan vuoden lopulla. Tämä newyorkilainen kokoonpano nähdään Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen keskiviikkona 26. toukokuuta kello 10.00. 

The Drums juhlistaa Suomeen saapuvalla kiertueellaan yhtyeen huippumenestykseen nostanutta The Drums -albumia, jonka ilmestymisestä tuli viime vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta. Kyseisen albumin lisäksi yhtye soittaa kappaleita Summertime-julkaisultaan.

The Drumsin perustajat Jonathan Pierce ja Jacob Graham ovat lapsuudenkavereita ja perustivat ensimmäisen yhtyeensä jo teini-ikäisinä. Vuonna 2008 he käynnistivät The Drumsin ja julkaisivat Summertime-EP:n lokakuussa 2009.

The Drums julkaisi viimeisimmän ja samalla jo viidennen albuminsa, Brutalism, huhtikuussa 2019. Yli vuoden kestäneiden koronarajoitusten jälkeen yhtye on viimein lähdössä Euroopan-kiertueelle ja saapuu sen myötä nyt myös tänne Suomeen.